marți, 7 ianuarie 2014

Vindecarea cu Cristale şi Vibraţie


Toate lucrurile vibrează şi au diferite caracteristici vibratorii. Ştiai că diferite părţi ale trupului, inclusiv celulele şi organele, au „semnături vibraţionale?”. Există aici semnături vibraţionale ale „sănătăţii” precum şi semnături vibraţionale ale bolii.
Înţelegerea ştiinţifică a acestora şi având tehnologii avansate pentru a modifica semnăturile vibraţionale ale trupurilor noastre, acest lucru ne permite vindecarea multora dintre bolile noastre. În Atlantida, tehnologia cristalului era folosită pentru aceasta. Însă cantitatea de cunoştinţe şi experimente implicate în catalogarea tuturor parametrilor diferiţi de vibraţie şi electricitate a fiecărei părţi în detaliu a trupului uman este imensă – aceasta poate zdruncina imaginaţia. Ca să nu mai vorbim de tehnologia implicată în crearea cristalelor corecte şi de metodele aplicării acestora. Tehnologia necesară pentru folosirea în mod corespunzător este de asemenea incredibil de avansată. Dar aceasta a fost făcută în Atlantida, iar tehnologia şi cunoştinţele au fost aduse în Egipt, apoi o parte dintre acestea în Tibet. Aceasta a fost recent redescoperită de către ştiinţa modernă, şi vom ajunge la un anumit moment şi la aceasta.
Atlanţii au folosit tehnologia foarte sofisticată a cristalelor pentru a vindeca iar mulţi oameni „îşi amintesc” lăuntric ori simt intuitiv cum se făcea acest tip de vindecare, acesta se face, există. Deci, ei încercă să folosească cristalele de cuarţ în acest mod sau merg la vindecători care folosesc cristalele. Dar asemenea cristale sunt improprii, ele sunt construite total diferit şi cu efecte diferite, iar majoritatea dintre cei care le folosesc sunt ei înşişi amăgiţi pentru că nu cunosc ce frecvenţe au ele şi ce anume se poate face cu ele, cum să le aplice în mod corespunzător, chiar dacă ar avea cristalele corecte pentru acel scop. Atlanţii au avut o întreagă ştiinţă dedicată pentru înţelegerea vibraţiilor trupului. Şi au avut tehnologie şi ştiinţă reală pentru folosirea cristalelor în scopul de a
manipula vibraţiile într-un mod foarte corespunzător – Atlanţii nu doar cumpărau un cristal de la magazinul local încercând să înceapă vindecarea prin intermediul lui. Fie că era folosită pentru vindecare ori pentru alimentarea cu energie a casei, tehnologia Atlantă a permis accesul către multe concepte diferite şi specifice ale cristalelor, fiecare conceput pentru parametrii specifici în funcţie de cunoştinţele lor ştiinţifice, pentru a face din el un instrument cu o vibraţie stabilită unei anumite funcţii. Existau disponibile atunci mii de cristale acordate precis numai pentru vindecare. Folosind un cristal de cuarţ fără cunoştinţele extinse implicate în utilizarea lui în mod corect, acesta nu este
numai inutil, însă poate fi chiar dăunător în anumite circumstanţe. În alte cazuri, efectul placebo poate induce totuşi vindecarea.
Pentru cei care doresc să utilizeze tehnica vindecării cu ajutorul vibraţiei cristalului, există alternative viabile în cercetarea ştiinţifică modernă. Există o serie de dispozitive uimitoare care sunt apropiate de vechea tehnologie Atlantă, însă acestea au nevoie de resurse precum cele din laboratoarele guvernamentale şi de oameni de ştiinţă care să le dezvolte. Ele sunt numite Electro-Acuscope şi Electro-Myopulse şi sunt fabricate de o companie numită Electro-Medical în Fountain Valley, California. În timp ce dispozitivele care folosesc aceleaşi principii care implică vindecarea Atlantă cu ajutorul cristalului (care neutralizează frecvenţa vibraţiilor bolii şi transmit frecvenţe
vibraţionale sănătoase), acestea folosesc o metodă oarecum diferită de creare a frecvenţelor vibraţionale ale trupului (sinteza de vibraţie). Cu toate că nu sunt la fel de sofisticate sau puternice precum tehnologia Atlantă, aceste dispozitive uimitoare nu numai că vindecă, dar menţin trupul şi mintea „acordate” astfel încât să poată funcţiona la potenţialul lor maxim. Noi am studiat şi testat în mod extins aceste maşinării în mod obiectiv aproape 10 ani. Părerea noastră este că, dacă fiecare dintre medici ar folosi una dintre ele, spitalele ar avea cu aproape 90 % mai puţini pacienţi. Şi în timp ce dispozitivele rămân relativ necunoscute, chiar ascunse, ele sunt utilizate de către echipele câştigătoare în fotbalul (american) Super Bowl, PGA pro golfers, Olympic athletes, Walter Reed Hospital din Washington D.C. (unde merg politicienii de top din guvernul Statelor Unite şi liderii militari), şi de către Papă.
Astfel, dacă eşti serios în legătură cu vindecarea vibraţională în aceste zile, compania te poate trimite la un medic, un terapeut sau un chiropractician (cel care efectuează terapia manuală a articulaţiilor şi nu numai), ori vă puteţi cumpăra propriul dispozitiv dacă aveţi bani.

Fiii legii lui unu din Atlantida de John Peniel

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu