luni, 20 ianuarie 2014

Simboluri abundenta


Simbolul SHEFA ( abundență ) Primit în transmiterea de la Arhanghelul Metatron catre Dvora Pearlman.
Găsirea Abundența. Acest simbol a fost primit în transmisie directă de la Arhanghelul Metatron de Dvora Pearlman. Acesta a fost primit ca un instrument - de a învăța, de a folosi și de a se conecta cu fluxul divin și manifestarea ei în trei realități dimensionale. Cuvântul ebraic pentru abundenta este Shefa.
În tradiția iudaică, ebraica este limba sacră a creației. Limba ebraică este atât de sacra că nu a fost vorbita pentru acțiunile de zi cu zi. Aramaică și mai târziu idiș au fost folosite ca limbile vorbite în timp ce ebraica a fost dedicată numai pentru rugăciuni și de lucru sfânt. În Kabbala, ebraică este o limbă de creație. Este un limbaj care poate fi utilizat pentru a crea realitatea. De fapt, acesta este considerat a fi instrumentul folosit de Creator pentru a crea acest univers.
SHEFA este un cuvânt în sensul său cel mai profund, un instrument pentru crearea de abundență.
El deține o energie cinetică puternica, care atunci când este cuplat cu intenție pentru binele cel mai înalt și aliniat cu voința divină, poate muta munții sau hrăni lumea.
Închide ochii și găseste un loc liniștit pașnic în interiorul tine. Legați-vă bine și deschideti chakrele coroanei voastre, pentru a permite energiei de lumină să vină în corpul vostru. A se vedea simbolul SHEFA cu ochiul vostru interior și se lasă să pătrundă în corpul vostru. Începe rotirea acestuia, în acest fel crearea unui obiect 3-D. Lăsați-l să se miște în sus și în jos în corpul dumneavoastră. Să-l micsorati astfel încât să se poată roti în celulele voastre și lăsați-l să crească astfel încât să poată îmbibata campul vostru auric tot cu SHEFA. Lăsați-o să vă învețe modalități de a lucra cu el, lăsați-l să răspundă la întrebările dumneavoastră. Să fie forța cinetică din spatele acțiunilor tale.

Să trăiești viața ta cu SHEFA

SHEFA - ABUNDENTA
Vânt spiritual umflarea vele personale pe care fiecare dintre noi le deține
SHEFA - ABUNDENTA
Foc al lui Dumnezeu aprindere inimile noastre
SHEFA - ABUNDENTA
Apa, transportă-ne calea noastră
SHEFA - ABUNDENTA
Pământ, mama a omenirii, ne sprijini și hrănesti, primind și dând într-un dans fără sfârșit, cu toate ființele.
SHEFA - ABUNDENTA
Lumina esti Unitate in bucuriesi culori infinite
SHEFA - ABUNDENTA
Un nume care, în drumul său înapoi la limba sacră cu codul de incendiu se aprinse și cu sursa se uneste.
SHEFA - ABUNDENTA
O abundenta divină fără sfârșit pentru cel care primește.
Ochi de pisica inel de aur abundenta

Pandantivul de aur spirală generează armonie și liniște și este un simbol al frumusetii naturale. Structura spirală reprezintă două bine cunoscute forme geometrice sacre:
Pandantivul se bazează pe structura de coajă Nautilus. Învelișul Nautilus este una dintre cele mai cunoscute forme care reprezintă numărul mediu de aur. Numărul mediu de aur este, de asemenea, cunoscut sub numele PHI - 1.6180339. Phi este un număr fără o soluție aritmetică, cifra pur și simplu continuă pentru eternitate, fără să se repete. Unicitatea numarul de aur este acela că poate fi găsit în toate formele de viață, cum ar fi scheletul uman sau rezervorul unei floarea-soarelui. Platon a numit aceasta valoare "Cheia fizica universului".
Structura spirala de Aur reprezintă două bine cunoscute forme de geometrie sacra: media de aur (phi) spirale și spirală Fibonacci. Golden spirala medie este proporția secreta a frumuseții așa cum există în natură. De aur proporția medie si a fost folosit de vechii egipteni, greci și artiștii Renașterii, cum ar fi Da Vinci și chiar artiști moderni, cum ar fi Kandinsky.
Numărul de Aur este utilizat pe scară largă în artă, arhitectură și simboluri religioase. Artiști, cum ar fi Da Vinci și Kandinsky au folosit media de aur în picturile lor. 
Cercetatorii au descoperit ca oamenii vor lua în considerare frumos o operă de artă, arhitectură și chiar o fata care are proporțiile medii de aur. 
Shell nautilus se face pentru a simboliza frumusețea interioară a naturii.

http://www.youtube.com/watch?v=asKrnITSGE4

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu