luni, 6 ianuarie 2014

Ce este Iluminarea


Câteva dintre învăţăturile Fiilor Legii Lui Unul prezentate aici sunt foarte vechi (aproape din timpul Atlantidei), iar altele nu chiar aşa de demult. Învăţăturile Fiilor Legii Lui Unul nu au fost niciodată făcute publice într-un mod nealterat. Dar unele dintre ele sunt sursa multor alte învăţături care au fost făcute publice. Aşa cum probabil anumite lucruri pe care le veţi citi în această carte le cunoaşteţi cu siguranţă – unele dintre ele vor fi informaţii cu totul noi. Alţi cititori vor putea găsi destul de multe, iar pentru alţii toate acestea vor fi absolut „noi”. Evident, în cazul în care eşti deja un „iluminat”, citirea acestei cărţi ar fi doar o pierdere de timp, pentru că scopul acesteia este acela de a-i 37 ajuta pe toţi cei care nu sunt nişte iluminaţi să devină iluminaţi. Deoarece cuvântul iluminare are multe alte înţelesuri, ar trebui probabil să-l definesc. Noi numim pe cineva iluminat dacă:
1) A avut „experienţa morţii” (a separări sinelui de trupul material), astfel acest lucru rupând iluzia separării de întreg / Dumnezeu; [acest lucru este asemănător cu o „experienţă în apropierea morţii”, însă este ales în mod deliberat prin antrenament spiritual / ego de desprindere. De asemenea, este mai degrabă o experienţă deplină decât una „în apropiere” şi nu necesită o moarte aproape fizică.] 2) A realizat şi permanentizat întoarcerea într-o stare de absolută Uniune cu Spiritul Universal / Dumnezeu;
3) Trăieşte întotdeauna în armonie cu Universul şi face voia lui Dumnezeu, ca un slujitor al lui Dumnezeu;
4) Trăieşte întotdeauna într-o stare de Iubire Altruistă. Toate cele de mai sus sunt unul şi acelaşi lucru şi schimbarea are loc în acelaşi timp. Dacă nu ai realizat încă acestea, chiar de crezi că le ştii pe toate, această carte ar putea totuşi să te ajute chiar dacă tocmai „ai verificat dacă egoul tău este la uşă” şi de fapt aplici învăţăturile mai degrabă decât să le permiţi a fi mai multă „cunoaştere” pe care o scanezi interiorul creierului tău. Dar în general, indiferent de familiaritatea ta cu învăţăturile prezentate aici, această carte poate oferi un fel de „oază” a părtăşiei şi inspiraţiei pentru oricine simte în interior că bunătatea, compasiunea şi „caracterul inofensiv” (care nu răneşte pe nimeni şi nimic), sunt mult mai importante decât orice „credinţă” de orice fel.

Fiii legii lui unu si Atlantida

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu