luni, 25 noiembrie 2013

O abordare revolutionara in vindecarea cancerului


Vindecarea cancerului este posibila printr-un anumit regim de viata si stimularea imunitatii, care s-a dovedit a fi unul din principalele motive in aparitia lui. S-a dovedit ca urmanad cu strictete anumiti pasi, cancerul poate fi invins definitiv: 
 1. O nutritie adecvata, cu eliminarea alimentelor din grau, ouale si lactetele, considerate a fi alergene, precum si eliminarea zaharurilor si carnea rosie; 
 2. Utilizarea ceaiului Essiac. Ceaiul Essiac este un tratament pe baza de plante avand in compozitie măcriş, rubarbă, ulm roşu, brusture, frasin (cenusiu) american, patlagina, trifoi. Formula originala data de Rene Caisse folosita ptr tratarea cancerelor si care se produce in continuare era cea cu 4 plante .Ulterior diverse companii au adaugat la aceasta formula si altele.Pentru cine nu poate procura toate cele 8 plante,cele 4 de baza ar trebui sa fie suficiente ptr obtinerea unor rezultate. Totodata am gasit un site unde se spune ca acest essiac poate trata cancerele si la animale,cateva persoane spuneau ca au incercat cu succes,erau date si cantitatile recomandate in functie de greutatea animalului. 
Plantele, toate impreuna, au un efect depurativ si dezintoxicant, actioneaza asupra sistemului limfatic si sanguin; sinergia tuturor acestor ierburi are puterea de a restabili armonia pierduta din organism, o formula care vindeca multe boli si actioneaza asupra glandelor endocrine, restituind armonia diferitelor functii ale organelor, curata arterele si impiedica toxinele sa stagneze pe peretii arterelor. Are si activitate antiinflamatoare, cu sensibila crestere a celulelor care produc anticorpi in splina, de 20-36%.
Mod de preparare. La 43 g pulbere se adauga 2.5 l apa distilata sau filtrata si se fierbe sub capac (intr-un vas inox, sau de sticla, nu se folosesc recipiente din aluminiu) se fierbe la foc incet timp de 10 minute amestecandu-se din cand in cand. Se lasa la racit timp de 4 ore dupa care se fierbe din nou dupa aceeasi metoda timp de 5 minute (a se tine vasul acoperit pe tot parcursul prepararii). Se toarna apoi in sticle, se acopera si lasa la frigider peste noapte pentru marirea eficientei. Se beau de trei ori pe zi cate 60-120 ml cu o ora inainte de mese. Nu se recomanda femeilor gravide sau celor care alapteaza. Ceaiul se tine la frigider pe tot parcursul folosirii. 
Rene Caisse, o sora medicala din Canada a descoperit acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920. Pacienta a fost tratata cu ceai Essiac pentru cancer de san de catre un vraci Ojibway cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a renuntat la a mai fi sora medicala in 1929 si si-a dedicat tot timpul cercetarii ceaiului Essiac, in apartamentul sau din Bracebridge, Ontario. A inregistrat un succes remarcabil in tratarea pacientilor cu cancer terminal, oameni care din punct de vedere medical erau ca si morti. Medicii nu le mai dadeau mult de trait. In 1977, ea a semnat un document cu Resperin Corp din Canada, pentru formula cu patru plante, in care se stipula ca acestia sa faca teste complete asupra formulei. Daca nu faceau acest lucru, formula trebuia sa ajunga la Dr. C. Brush, cu care ea a facut teste clinice pe ceaiul Essiac in anii 1960. Compania din Canada nu a finalizat testele, dar dintr-un motiv inca necunoscut formula a ramas la ei. Dr. C. Brush si Caisse au efectuat teste pe soareci si au tratat pacienti cu cancer in faza terminala sub supravegherea a 18 medici. Dupa trei luni de cercetari, Brush si directorul sau de cercetari, Dr. Charles McClure au ajuns la concluzia ca ceaiul Essiac “a aratat ca poate cauza o recesiune a masei canceroase” la soareci. Mai mult chiar, Brush afirma ca “D.p.d.v. clinic, pacientilor ce sufera de cancer dovedit patologic, li s-a redus durerea si li s-a micsorat masa celulara canceroasa; pacientii au luat in greutate si au aratat o imbunatatire a starii generale a sanatatii… Rezultate benefice remarcabile au fost obtinute si pentru cazuri de pacienti ce erau “la sfarsit de drum”, unde s-a dovedit ca prelugeste viata si calitatea vietii. Doctorii nu afirma ca ceaiul Essiac este un tratament garantat dar spun ca este benefic.”. 
Mod de administrare
-ESSIAC Ceai 60g (2 plicuri x 30g) 150 ml de 3 ori/zi pentru 4-5 zile, doza minima fiind de 13 zile; 
                Ceai 270g (9 plicuri x 30g) 150ml de 3 ori/zi pentru 20 zile, doza minima fiind de 60 zile; 
                Ceai 540g 150ml de 3 ori/zi pentru 40 zile, doza minina 120 zile; 
                Ceai Vrac 150ml de 3 ori/zi pentru 45 zile, doza minima fiind de 133 zileș
                600g ceai (18 plicuri x 30g): dintr-un pliculet de ceai (sau 30g. pentru varianta vrac) se obtine 1                                      litru ceai (infuzie). 
Doza maxima recomandata: 150 ml. de trei ori pe zi. Doza maxima se recomanda de regula pentru afectiuni grave / cancer / cancer cu metastaze. 
Doza minima recomandata: 150 ml. pe zi. Ceaiul se administreaza pe stomacul gol: nu se mananca o ora inainte sau dupa fiecare doza. In acest interval de doua ore (o ora inainte+una dupa) se poate consuma numai apa cat mai pura. 
-ESSIAC Extract (500ml extract hidroalcoolic), 27ml de 3 ori/zi pentru 60 zile, doza minima fiind de 27 de zile. De regula se masoara cu lingurita dar pentru o acuratete mai mare, o lingurita = 4,5 ml. Puteti utiliza si o siringa pentru masurare. Flaconul se agita inainte de fiecare utilizare. Doza maxima recomandata: sase lingurite (27 ml.) de trei ori pe zi. Doza maxima se recomanda de regula pentru afectiuni grave / cancer / cancer cu metastaze. Doza minima recomandata: doua lingurite (9 ml.) de doua ori pe zi. 
ESSIAC Extract se administreaza pe stomacul gol, preferabil cu apa: nu se mananca o ora inainte sau dupa fiecare doza. In acest interval de doua ore (o ora inainte+una dupa) se poate consuma numai apa cat mai pura. 
-ESSIAC Capsule: un flacon de ESSIAC Capsule contine 60 capsule 400mg. fiecare. Se administreaza 4 capsule de 3 ori/zi timp de 5 zile, doza minima fiind de 15 zile. Doza maxima recomandata: patru capsule de trei ori pe zi. Doza maxima se recomanda de regula pentru afectiuni grave / cancer / cancer cu metastaze. Doza minima recomandata: doua capsule de doua ori pe zi. ESSIAC Capsule se administreaza pe stomacul gol, cu suficienta apa: nu se mananca o ora inainte sau dupa fiecare doza. In acest interval de doua ore (o ora inainte+una dupa) se poate consuma numai apa cat mai pura. 
Cea mai importanta regula la administrarea de ESSIAC: Idiferent de modul de prezentare (ceai, extract, capsule) este foarte import sa nu intrerupeti administrarea de ESSIAC daca produsul se utilizeaza pentru cancer. Intreruperea administrarii si reluarea ulterioara are ca efect diminuarea eficientei in majoritatea cazurilor. Deci: nu faceti pauza in administrarea de ESSIAC indiferent de de ce alte remedii utilizati (nu interactioneaza cu acestea) sau in timpul chimioterapiei. De asemenea, administrarea se va face intotdeauna pe stomacul gol.
Ceaiul vrac costa 300EUR / 600g, adica 50EUR/100g la noi in tara, iar in US ceaiul vrac este 13USD/113g!

Ca si alternativa la ceaiul ESSIAC se poate lua si BIOS-MECH, 500 ml si costa cam 50 RON. 
Informatii produs. Pentru prima oara in Italia, acum si in Romania, un celebru produs din plante, originar de la indienii canadieni Ojibwa, caruia de 80 de ani i se atribuie calitati aproape miraculoase. Un concentrat de plante care stimuleaza resursele vitale cele mai profunde ajutand corpul sa reactioneze energic in fata oricarei probleme. Considerata de acestia miraculoasa, literatura descrie acest produs ca: "A holy drink that would purify your body and place it back in balance with the Great Spirit." 
Bios-Mech este un tonic din plante atent alese, intelept combinate care revigoreaza organismul in cazul unei recuperari postoperatorii sau in cazul unui efort fizic prelungit, reechilibrand sistemul imunitar. 
Formula de preparare – conform metodei Decottopia® – este prezenta azi in Italia si in alte 15 tari in exclusivitate prin Balestra & Mech®.
Contine: Brustur, Ulm, Revent, Trifoi rosu, Patlagina, Frasin, Lemn dulce, Roinita, Anason, Anghinare.
Mod de utilizare
-5 masuri diluate intr-o sticla cu apa de 0.5 litri
-a se consuma in decursul unei zile
- 1 masura = 10ml





3. Importanta unei starii psihice pozitive, meditatia, vizualizarea si rugaciunea.
4. Stimularea imunitatii. Odata cu aparitia microscopului lui Naessens, pe care el le-a denumit somatoscoap ce este o combinaţie de optică şi electronică.
Perfecţiunea somatoscopului i-a permis lui Gaston Naessens să descopere o formă de viaţă ultramicroscopică, subcelulară, capabilă să se auto-reproducă, pe care el a botezat-o "somatidă" (corp mic), echivalentul "capilor de familie" ai lui Rife, microorganismele premodale.
De asemenea, Naessens a observat că fiecare somatidă are caracteristici pleomorfice, manifestate într-un singur ciclu de viaţă, care prezintă, de fapt, 16 stagii diferite, dintre care numai primele trei sunt normale.
Naessens a demonstrat că, atunci când sistemul imunitar al organismului este slăbit - dintr-o diversitate de motive, cum ar fi expuneri la: poluanţi chimici, radiaţie ionizantă, câmpuri electromagnetice, şocuri, depresii, alimentaţie săracă ş.a.m.d. - somatidele parcurg celelalte 13 etape.
Este incredibil, dar cercetările lui au revelat asocieri clare între bolile degenerative (artrita reumatoidă, scleroza multiplă, lupus, cancer şi SIDA etc.) şi dezvoltarea celor 13 etape patologice ale ciclului de viaţă al somatidelor.
Capacitatea de a asocia orice boală unei etape specifice i-a permis lui Naessens "pre-diagnosticarea" acestor boli, cu mult înainte de manifestarea lor clinică.
Gaston nu s-a rezumat la aspectele teoretice şi, mergând pe o cale complet diferită de a lui Rife, de această dată, a descoperit o enzimă, botezată 714X, care este un derivat al camforului, injectat însă direct în sistemul limfatic, ceea ce, până la el, frăţia medicală susţinea că este ceva complet imposibil.
Mulţi oameni au fost destul de încăpăţânaţi ca să ignore acest tabu stupid şi să înveţe să administreze  medicamentul, direct prin nodurile limfatice.
Când este administrat corect, 714X stabilizează şi întăreşte sistemul imunitar, în majoritatea cazurilor, ajutându-l să elimine starea de boală sau, cu alte cuvinte, cancerul este tratat ca o infecţie şi nu ca o anomalie celulară, care trebuie eliminată brutal, cu radiaţii şi otrăvurile "chimioterapiei", ele însele cancerigene şi distrugătoare pentru sistemul imunitar.
La fel ca predecesorii săi geniali, Béchamp şi Rife, Gaston declară cu fermitate:
"[...] germenii sunt nu cauza, ci rezultatul bolii."
Şi, mare mirare, exact la fel ca în cazul terapiei Gerson, enzima 714X nu pare a fi de mare ajutor celor care au acceptat sfaturile mafiei chimice şi s-au intoxicat, iniţial, cu "chimioterapie" şi radiaţii.


 Produsul 714x  conţine camfor extras din substante naturale, clorură de amoniu, nitrat, clorură de sodiu, etanol şi apă. Produsul ajuta sistemului imunitar atunci când germeni, virusi si celulele canceroase sunt detectate. Stimuleaza sistemul imunitar prin reducerea vâscozităţii ganglionilor limfatici şi activeaza azot-ul in celule imature impiedicand ca acestea sa devina canceroase. Azot-ul neutralizeaza capacitatea celulelor canceroase de a se "ascunde" de sistemul imunitar şi de a deveni canceroase. De asemenea ofera organismului mineralele necesare si aduce nivelul pH-ului intern la valoarea optima. 
Este folosit in Mexic si in unele tari vest Europene.
O injecţie de zi cu zi pe o perioada de cel puţin 24 săptămâni consecutive. Aceste injecţii trebuie să fie administrate în regiunea inghinala, langa ganglionii limgatici cu un ac de 3 / 8., la unii bolnavi oral sau pulmonar, sau poate fi pulverizat in nas cu ajutorul unui nebulizator, nu se recomanda pe cale orala sau intravenos. Acest mod de administrare face tratamentul 714X cel mai dificil din metodele de vindecare alternativa a cancerului.  
Oamenii care isi schimba obiceiurile alimentare pot creşte considerabil eficienţa suplimentului pe care il iau. Luaţi în considerare Dieta. 
Dozaj. 714X ar trebui sa fie dat pe zi, timp de 21 de zile consecutive, urmată de o pauză de două zile şi apoi o reluare de injecţii. Această procedură este recomandat pentru cinci-şase luni, dar poate necesita un curs mai lung. Indiferent de tratament, de recuperare este importanta starea emotionala. 
Efecte secundare. Nu există nici o dovadă că 714X provoacă efecte secundare, cu excepţia simptomelor asemănătoare gripei şi unele simptome de dezintoxicare, cum ar fi o usoara febră, dureri musculare, greaţă şi oboseală, de asemenea roseata, sensibilitate si umflatura la locul injectarii. Aceste simptome dispar de obicei în câteva zile. 
Examinarea chirurgical. Producătorul recomandă ca cursul complet de 21 de zile consecutive de 714X sa fie făcut înainte de operaţie. Un motiv pentru aceasta este că tratamentul poate reduce riscul de răspândire a cancerului din cauza tăierii tumorii. Migrarea celulelor canceroase prin intermediul sistemului limfatic dupa operatie este o metodă bine cunoscută de răspândire a cancerului. 
Compatibilitate. Producătorul recomandă ca utilizatorii în a evita in timpul administratii produsului 714X suplimentele următoare: Vitamina B-12, Vitamina E, Cartilaj de rechin şi bovine. Suplimente care sunt în mod normal găsite în produsele alimentare la un nivel acceptabil.  
Conflicte între 714X şi tratamentele conventionale nu au fost semnalate, cu excepţia unui conflict între 714X şi chimioterapie (chimioterapia care distruge celulele prin tăierea alimentării cu sânge). Aşteptaţi două săptămâni după ce s-au luat tratamente antiangiogenice înainte de a începe 714X. 
714X poate fi utilizat cu tratamentele convenţionale, fie că este vorba de chimioterapie, chirurgie, radioterapie sau alte tratamente. Aceasta nu împiedică modurile lor de acţiune şi nici nu modifica eficacitatea lor. Prin combinarea lui 714X cu terapiile convenţionale pacientul poate beneficia doar de eliminarea materiei, deşeuri metabolice (toxine) produse de tratamentele convenţionale menţionate mai sus. Aceasta poate reduce, de asemenea, intensitatea efectelor secundare asociate cu terapiile convenţionale, exceptie facand greaţa, pierderea poftei de mâncare etc. deoarece ajută organismul să se cureţe prin favorizarea circulaţiei limfatice şi prin acordarea de asistenţă de reparare celulară. 
Disponibil. 714X a fost în general disponibil incepand cu anul 1980, deşi a fost folosit într-un mod limitat inca din 1950. Costul relativ pe luna. Pentru de 21 zile costa $ 300 US şi un minim de 6-8 administrari consecutive sunt necesare. Acest lucru aduce costul pe lună la $ 400. În unele cazuri, utilizarea în continuare poate fi necesara.
www.essiac-romania.ro 
http://www.discount-essiac-tea.com/order-essiac.html
http://cancer013.blogspot.ro
www.alternativecancer.us 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu