sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Experimentul "al şaselea simţ"


Renumita specialistă în parapsihologie a pus bazele unei şcoli speciale la Moscova, unde copiii indigo în­vaţă cum să-şi descopere şi înţeleagă puterile cu care au fost înzestraţi, să şi le dezvolte şi să le valorifice. Aici sunt înscrişi zeci de copii cu diferite abilităţi, unii prevăd viitorul, alţii comunică cu spiritele, alţii sunt capabili să pună diagnosticul unei afecţiuni prin simpla atingere ş.a.m.d. Igor Ionin este unul dintre cei mai activi cursanţi ai săi. Căci, în cadrul şcolii, se ţin şi diferite conferinţe demonstrative, prin intermediul că­ro­ra Galina Baghirova încearcă să dovedească pu­blicului că înzestrările acestor copii sunt cât se poate de reale. Cel mai des utilizat experiment este cel prin care se dovedeşte că subiecţii sunt capabili de a vedea ceea ce oamenii obişnuiţi nu văd. Recent, în capitala rusă a avut loc o astfel de demonstraţie. La experiment au luat parte cinci copii indigo.
Subiect: Nikita Sivan. Vârsta: 10 ani. Abilităţi: îşi poate dirija cu uşurinţă energiile, poate găsi, cu ajutorul minţii, obiecte ascunse. Poate citi informaţiile finan­ciare confidenţiale de pe un card bancar, doar printr-o simplă atingere.

Subiect: Elizaveta Ciumakova. Vârsta: 10 ani. Abi­lităţi: Prin simpla atingere a unui obiect, poate spune cui aparţine şi ce fel de persoană este posesorul.

Subiect: Litvinenko Mihail. Vârsta: 14 ani. Abilităţi: Clarviziune. Poate "citi" cu mâinile, legat la ochi. Pre­ve­de acţiunile viitoare, de exemplu, cine va veni în casă sau cine va telefona.
Subiect: Ana Ivanova. Vârsta: 15 ani. Abilităţi: Clar­­viziune. Este capabilă să vorbească despre viaţa unei persoane doar prin atingerea acesteia sau chiar printr-o discuţie telefonică. Citeşte gândurile.
Subiect: Galia Taganova. Vârsta: 11 ani. Abilităţi: Vede spiritele oamenilor morţi şi comunică cu ele.
In lume au început să se nască tot mai des copii cu puteri neobişnuite, paranormale. Sunt co­piii viito­rului, copiii care la începutul anilor '90 erau numiţi «copiii indigo».
Experimentul s-a desfăşurat astfel: Galina Baghi­rova a invitat pe rând copiii într-o cameră goală şi i-a rugat să se aşeze pe scaun. Apoi, au fost legaţi la ochi şi Baghirova a început să le "acordeze" aşa-numitul "ecran interior". Ea susţine că toţi aceşti copii deţin un astfel de mecanism, denumit "ecran interior", prin in­termediul căruia pot vedea lumea înconjurătoare legaţi la ochi şi pot extrage din imaginile care li se pro­iectează date exacte despre lucrurile pe care le văd.
Copiii indigo - O nouă rasă umană?
Galina Baghirova
"Imaginează-ţi că te afli pe malul mării şi descrie-mi sentimentele pe care le trăieşti!" - se aude vocea gravă a Galinei Baghirova. "Văd o mulţime de peş­tişori care înoată prin apa limpede. Mă simt gro­zav!" - spune subiectul.
După o serie de astfel de întrebări, se trece la etapa a doua. În spatele copilului legat la ochi, pe perete, cu ajutorul unui dispozitiv, se proiectează diferite imagini. Una din ele reprezintă o pereche de tineri îndrăgostiţi. Copilul indigo pune mâna în dreptul inimii: "Bărbatul se află în stânga, iar fe­meia în dreapta. Simt că între ei există o le­gătură puternică." "Sunt frate şi soră?", în­tre­rupe Baghirova. "Legătura dintre ei nu este de sân­ge, ci de suflet!".
În ultima fotografie este înfăţişată o tânără, îm­bră­cată într-o rochie roşie, stând pe un scaun. După ce copilul descrie întru totul imaginea pe care o vede pe propriul său ecran interior, adaugă că fata nu poate merge. Imediat, pe scenă apare, în scaun cu rotile, fata din fotografie. "Este uimitor! Deşi în imagine sunt eu, fără cărucior cu rotile, copilul a ştiut, a văzut cu ochii minţii că nu pot merge!" - confirmă tânăra. Experimentul a fost un adevărat succes. Toţi copiii indigo au reuşit să-şi activeze "ecranul inte­rior", al treilea ochi, ochiul cu care pot vedea lu­cruri pe care oamenii obişnuiţi nici nu şi le ima­ginează. Aproape toţi copiii deţin asemenea abi­lităţi, însă acestea nu sunt activate. "Cu câteva de­cenii în urmă, cu un asemenea dar era înzestrat un copil dintr-o mie. Abilită­ţile se dez­voltau la unul dintr-un milion. Iar ge­niu, cu adevărat, nu era decât unul din zece mi­lioane. Această sta­tis­tică însă nu mai este va­la­bilă. Ea aparţine tre­cutului, căci astăzi asistăm la apariţia pe lume a unui număr impresionant de copii cu un intelect cu adevărat neobişnuit".

Este copilul dumneavoastră unul indigo?


Copiii indigo - O nouă rasă umană?
Un experiment reuşit
Despre fenomenul copiilor indigo s-a vorbit încă din anii '70 ai secolului trecut. Ideea a fost pen­tru prima dată formulată de specialista ame­ricană în parapsihologie Nancy Ann Tappe, care susţinea că aceşti copii, care se disting prin aura lor de culoare albastră-violet, deţin capacităţi extrasen­zo­riale, telepatice şi de clarviziune, au un IQ foarte mare, sunt foarte talentaţi şi extrem de sensibili. Astăzi, specialişti precum Galina Baghirova încearcă să atragă atenţia opiniei publice asupra faptului că aceşti copii se nasc în număr tot mai mare şi că ei trebuie educaţi şi formaţi într-un anume spirit, în şcoli speciale, acolo unde îşi pot dezvolta şi exersa abilităţile. "Ei reprezintă viitorul omenirii, de aceea tre­buie să le acordăm o atenţie deo­sebită!", afir­mă Galina Baghirova. "Sunt mulţi părinţi care se întreabă cum îşi pot da seama dacă copilul lor este unul indigo". Iată testul pe care psiho­logul rus îl pro­pune părinţilor, pentru a verifica acest lucru.
1. Are copilul dvs. o sensibilitate excep­ţională, afla­tă la graniţa cu supranaturalul? De exemplu, deţine abi­litatea de precogniţie, de anticipare a eveni­men­telor?
2. Se simte mai bine când este singur, în natură sau în preajma animalelor?
3. Deţine capacitatea uluitoare de a detecta, cu exac­titate, o minciună? Ştie fără să dea greş când ci­neva minte?
4. Are sau a avut tulburări de concentrare şi atenţie?
5. Şi-a exprimat copilul dvs. ideea potrivit căreia s-a născut pe Pământ cu o misiune extrem de impor­tantă? (chiar dacă încă nu ştie ce fel de misiune).
6. Vorbeşte copilul dvs. despre culorile şi despre lu­minile care îi în­conjoară pe oameni?
7. Aţi observat la copilul dvs. senti­mentul furiei, atunci când se discută des­pre problemele glo­bale, cum ar fi po­luarea mediului, să­ră­cia şi foametea, co­rupţia guvernelor sau războaiele?
8. Copilul dvs. ştie exact ce trebuie să facă atunci când vine vorba despre ac­tivităţi ce se des­făşoară acasă sau la şcoală?
9. Are dificultăţi de acceptare a ideii de autoritate absolută?
10. Se diferenţiază de ceilalţi copii printr-un puternic sentiment al importanţei sale, un sentiment că "merită să fie aici"?
11. A menţionat vreodată, măcar în treacăt, despre un eveniment care nu se petrecuse, că urmează să se întâmple?
Dacă aţi răspuns cu "da" la cel puţin cinci întrebări din test, atunci probabilitatea ca pruncul dvs. să fie considerat un copil indigo este foarte ridicată.
Iată şi princi­pa­lele trăsături ale co­pilului indigo:
* Emisfera dreap­tă a creierului este mult mai dez­voltată şi, cel mai adesea, aceşti copii sunt stân­gaci. Emis­fera dreaptă este centrul percepţiilor, intui­ţii­lor, în­ţelegerii in­tu­itive, nonverbale, es­te partea care ges­tio­nează ritmul, mu­zi­ca, imaginaţia, cu­loa­rea, visarea.
* Interesele şi hobby-urile lor sunt extrem de va­riate, uneori la poluri opuse. De exemplu, pot fi pa­sionaţi, în acelaşi timp, de matematică şi istorie, de lite­ratură şi informatică.
* Deţin supercapacităţi în tehnologie, de multe ori au sentimentul de unitate, de armonie între ei şi dife­ritele dispozitive electronice. Au o viteză operaţională fantastică, de cele mai multe ori reuşind să "bată" cu uşurinţă un computer.
* Le place să-şi asume riscuri, sunt foarte pasionaţi de sporturile ex­tre­me (schi, snow­boarding, ciclism montan, alpinism etc.).
* In­tui­ţia şi capa­ci­tatea de a anticipa evenimente sunt extrem de dez­vol­tate. Deţin un sen­zor puternic de de­tectare a perico­lului.
Copiii indigo - O nouă rasă umană?
* Au un interes aparte pentru mis­ticism, de la astro­logie până la tex­tele Scripturii. De multe ori deţin cu­noştinţe nebănuite, sunt depozitari de informaţii, acu­mu­late nu se ştie de unde. De exemplu, cunosc tainele acu­punc­turii, ale masajului energetic, fără un studiu prealabil.
În religiile şi culturile tuturor popoarelor există pro­feţia despre sfârşitul lumii. Dar oare acest final va însemna dispariţia completă a rasei umane sau poate doar omul contemporan va fi înlocuit cu "omul nou"? Mulţi savanţi de renume mondial recunosc faptul că pe Pământ apare o nouă rasă umană. Acest om al vii­to­rului va deţine ca­pa­cităţi fenome­nale ale creierului, va fi capabil să an­ti­ci­peze viitorul, va avea puterea de a tămădui orice boa­lă şi va putea că­lători în patru di­­men­siuni. Ase­me­nea oameni au în­ceput deja să se nas­­că pe Pământ. Ei sunt "copiii in­di­go".

Formula as

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu