vineri, 1 noiembrie 2013

Simboluri de dragoste

Iubirea este un lucru frumos ... Mulți oameni atunci când sunt indragostiti, oferă simboluri de dragoste catre partenerul lor de a-și exprima dragostea. Există mai multe moduri de a exprima dragostea pentru cineva, aceste simboluri poat ajuta de multe ori oamenii să-și exprime dragostea lor. Există unele simboluri de dragoste care au trecut testul timpului, de exemplu inima.
Dacă, de exemplu, vrei să chemi dragostea catre tine, poti plasa un simbol aproape de tine care sa te ajute să spre atragerea dragostei în viața ta. Aveți posibilitatea să meditati cu acest simbol în minte sa va ajutae să atrage-ti dragostea pe care o doriți.
Într-un fel simbolurile de dragoste ne ajuta sa exprime mai ușor ce simtim despre alte persoane.

Aici sunt unele dintre simbolurile dragoste cele mai populare.

Simbol inima - Atunci când oamenii cred in dragoste, primul simbol care le vine în minte este cel mai probabil inima. Acesta a fost considerat multi ani un simbol al iubirii. Inima poate fi daruit in cutii de bomboane in forma de inima, imprimate pe carduri si chiar pe tatuaje. Inima a fost mult timp folosit ca un simbol ca bază intelectual spirituală, emoțională, morală a unei ființe umane.



red rose


Trandafirul rosu a fost mult timp folosit ca simbol în anumite societăți. Trandafirii sunt simboluri antice ale dragostei și a frumuseții . Trandafirul roz sau roșu într-o varietate de limbi (cum ar fi limbile romanice, greacă și poloneză). Trandafirul a fost sacru pentru anumite zeițe (inclusiv Isis și Afrodita), și este adesea folosit ca un simbol al Fecioarei Maria. Grecii și romanii antici au identificat Rose cu zeitatile lor de dragoste, Afrodita și Venus.
În Roma, un trandafir sălbatic s-ar fi plasat pe ușa unei camere în care au fost discutate chestiuni secrete sau confidențiale. Primii creștini au identificat cinci petale de trandafir cu cinci răni ale lui Cristos. În ciuda acestei interpretări, liderii lor au ezitat sa-l adopte, din cauza asocierii sale cu excesele romane și ritual păgân.
Trandafirul rosu a fost în cele din urmă adoptat ca un simbol al sângelui martirilor creștini, de asemenea, mai târziu a ajuns să fie asociat cu Fecioara Maria.
ribbons

Dantele și bibelouri - panglici și bibelouri au fost mult timp asociat cu dragostea, deoarece atunci când un cavaler era călare în luptă iubita sa ii daruia o panglică sau o eșarfă. Cu cateva sute de ani în urmă, femeile lasau sa le cada batista dantelata, în speranța că un bărbat a luat-o și l-o dadea, acest lucru însemna că barbatul a fost interesat de ea. Femeia facea acest lucru pentru a atrage atenția pentru a încuraja romantismul.
De asemene se daruiau cutii de ciocolată și cărți de Valentine decorate cu dantela.
cupid

Cupidon - În mitologia romană era zeul dorintei, afecțiunii și dragostei erotice. El este fiul zeiței Venus și zeului Marte, in versiunea greacă a fost numit Eros și văzut ca unul dintre zeii primordiali. Cupidon a fost adesea descris cu aripi, un arc, si o tolba de săgeți, iar in cultura populară, Cupidon este frecvent prezentat arcul său menit de a inspira dragoste romantica, de multe ori era folosit ca o icoana de Ziua Îndrăgostiților. El este acum în cultura actuală personificarea dragostei în general.

hands

Mâinile împreunate reprezintă pe cele alei Reginei Victoria și Prințului Albert și au fost simboluri ale prieteniei dintre țările lor din Germania și Anglia. Cu ani în urmă, când un barbat cerea in căsătorie o femeie, el ii cerea mâna mai intai, apoi aceasta cerere a devenit un simbol al căsătoriei și a iubirii.



doves



Porumbeii se împerechează pe viață și, prin urmare, au fost folosit ca un simbol al fidelitatii.



Frunza de artar- În China și Japonia frunza de artar este o emblema bine cunoscut de iubiti. Nord colonistii americani  puneau frunze de arțar la poalele paturile lor pentru a alunga demonii și să încurajeze plăcerea sexuală, precum sa aibe un somn liniștit. De asemenea, în regiunea Americii de Nord, barza pote fi observata ca țese ramuri de arțar în cuiburi - prin urmare, arțarul a devenit un simbol al iubirii mai ales în primirea unui nou copil în casă. Așa cum seva e folosita pentru a produce sirop de arțar dulce, frunza de artar poate servi ca un simbol de dragoste, frunza de arțar descrie dulceața și minunea de dragoste în viața de fiecare zi.

appleMarul - in istoria Greciei la începutul anului marul a fost plantat în curte, precum și in riturile și obiceiurile de căsătorie. Un cuplu fericit în secolul 7 î.Hr. se impartea un măr ca un simbol al căsătoriei și speranțelor pentru o relatie fructuoasa lor .





swan
Lebada alba - simbolizeaza inclusiv dragostea, harul, puritatea, frumusetea si sinceritatea.
Lebada alba este un alt simbol al Fecioarei Maria și reprezintă puritatea și dragostea ei.



harp

Harpa -Harpa este un simbol bine cunoscut al iubirii în formă de artă lirică, poezia și muzica transmiteau iubirea. Cu mult timp în urmă, regele David a cantat la harpă pentru domnul, pentru a-si exprima devotamentul si dragostea lui.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu