vineri, 22 decembrie 2017

Purificarea energetica

Un bebeluş porneşte de la o singură celulă care, fertilizată, începe să se dividă şi să crească. In timpul sarcinii are loc un proces uimitor, când încep să se formeze diferite tipuri de celule. Ele se pot transforma în celule ale creierului, ale oaselor, ale sangelui, ale inimii, etc. Aceste celule îşi amintesc cărui tip îi aparţin şi când se înmulţesc produc nu numai celule obişnuite, dar şi tipul de celule căruia îi aparţin. Unii teoreticieni numesc acest lucru "conştiinţa celulară", adică fiecare celulă îşi aminteşte şi ştie cărui tip îi aparţine. De aceea, se crede că toate cunoştinţele, experienţa şi memoria unui individ sunt stocate nu numai în creier, ci şi în fiecare celulă a corpului său, acest lucru explicând de ce oamenii care au suferit transplanturi experimentează, uneori, plăceri sau neplăceri şi chiar flash-uri ale memoriei ce au aparţinut donatorului organului transplantat. Destul de interesant e faptul că, deşi considerăm celulele materie fizică chiar daca sunt prea mici pentru a fi percepute cu ochiul liber, ele reprezintă, de fapt, energie la nivel cuantic. In opinia ştiinţifică obişnuită, nucleul este "centrul de comandă" al celulei, fiind echivalentul celular al creierului. Dacă fiecare celulă ştie tot ce ai gândit, ai spus sau ai făcut vreodată, nu e deloc surprinzător ca organismul să poată acţiona ca un organism de semnalizare, trimiţându-şi mesaje "de boală" pentru a arăta ce se întâmplă în mintea şi în viaţa ta.
Corpul uman şi câmpul energetic care îl înconjoară şi îl pătrunde este format din energie electromagnetică, încât fiecare persoană poartă semnătura unei vibraţii sau frecvenţe energetice unice, în acelaşi mod în care cu toţii avem amprente sau ADN-uri singulare. Fluxul electromagnetic al diferitelor părţi ale corpului - de exemplu al inimii sau creierului - este detectabil cu anumite instrumente ştiinţifice, însă fluxul electromagnetic al întregului organism poate fi şi el măsurat, utilizând un electromiograf. Astfel, doctorul Valerie Hunt, autoarea cărţii"Infinit Mind:The Science of Human Vibrations", a înregistrat debitul zonelor corpului cu energie mare cunoscute drept chakre şi a obţinut rezultate uimitoare. Cei mai mulţi oameni supuşi studiului au înregistrat limite normale, dar când testele au fost făcute pe oameni care obişnuiau să folosească energii vindecătoare (cum ar fi Reiki) sau pe cei care işi foloseau frecvent abilităţile psihice, s-a descoperit că frecvenţele lor erau duble sau chiar triple, mai ales în oamenii care nu erau doar vindecători şi parapsihologi, dar practicau regulat meditaţia profundă. Se pare deci că, prin atragerea unei cantităţi mai mari de energie spirituală Reiki înăuntrul trupului, cresc vibraţiile energetice la un nivel ridicat în întregul corp. Meditaţia, practicată în mod regulat, face să scadă densitatea energetică a corpului prin creşterea vibraţiilor, astfel încât, corpul energetic fiind mai puţin dens, va fi mai aproape de conştiinţa universală şi de Sursă. Corpul fizic este vizibil si îl putem simţi, însă, după cum am arătat, fiecare celulă din el reprezintă de fapt energie sau lumină vibrând la o viteză destul de mică pentru a se transforma în materie vizibilă. Aşa se poate explica şi efectul de accelerare a vindecării şi regenerare la nivel celular a zonelor tratate prin terapia cu lumină.
 Capacităţile omului sunt mult mai mari decât ne putem imagina, ele fiind intrinsec legate de ceea ce se întâmplă în noi, la nivel celular. Fiecare dintre trilioanele de celule din uluitoarele noastre corpuri are capacitatea de a deţine şi utiliza lumina sub formă de biofotoni – particule subatomice ale luminii. Când este luminată o celulă, este luminat şi ADN-ul ei, ceea ce ne deschide calea spre înţelepciunea universală, existentă în matricea sa. Punând în acord microcosmosul (celula), cu macrocosmosul (energiile universale), ne deschidem spre adevarata noastră natură şi ne împlinim măreţul potenţial.
Materia şi Lumina sunt strâns legate între ele, fiind, în unele privinţe, două feţe ale aceleiaşi monede. Aceasta relaţie dintre Lumină şi materie a fost exprimată de Albert Einstein, în renumita sa ecuaţie, E=mc2. Din această perspectivă, corpul nostru – care e alcătuit din materie – ar putea, teoretic vorbind, să se transforme în Lumină, în anumite condiţii – în condiţii extreme şi neobişnuite, aş putea adăuga. 
De asemenea, privită din această latură, energia nu se învecheşte, nu îmbătrâneşte, nu are vârstă, deci corpul omenesc ar trebui să se conserve, asta dacă nu am programa mentalul că trebuie să transmită corpului semnale să intre în etapa de declin continuu spre punctul final, acela al sfârşitului vieţii şi asta o facem nu numai zi de zi, ci în fiecare moment. Bineînţeles, importante sunt şi blocajele  energetice, care împiedică curgerea energiei bune şi stagnarea energiei negre în corpul nostru.

Exerciţiu: ţine palmele în faţă, îndreptate una către cealaltă la o distanţă de aproximativ 65 cm şi formulează-ţi intenţia să-ţi descoperi energia aurei. Acum închide ochii ca să te poţi concentra pe orice senzaţie din mâini sau din degete, apoi apropie-ţi încet mâinile. S-ar putea să simţi că ţi s-au încălzit palmele sau că degetele încep sp te furnice şi, în timp ce mâinile se apropie, s-ar putea să simţi o rezistenţă între ele, ca şi cum ai avea un balon între palme. Aceasta e energia aurei tale! 

2 comentarii:

Benita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Fairm spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu