vineri, 1 decembrie 2017

Tehnica PSHCH-K de schimbare a credintelor noastre limitative

Există o mulțime de credințe adânc înrădăcinate în mintea noastră care ne împiedică să avem viața pe care ne-o dorim. Chiar și când suntem dispuși să facem însfârșit schimbări în credințele noastre descoperim în noi înșine alte credințe ascunse bine în subconștient care ne opresc să le schimbăm pe cele de care suntem conștienți. Da. Mintea noastră este un instrument miraculos însă este în același timp unul foarte complex despre care știm prea puține lucruri chiar dacă este foarte atent și intens studiată de către psihologie.
Robert M. Williams - psiholog, filozof, absolvent al UCLA, doctor în Consiliere şi servicii personale la Universitatea din Colorado vorbește pe parcursul cartii sale "Pacea ce lipsește din viața ta" (tradusă și în limba română și poate fi cumpărată online la doar 12 ron), despre credințele noastre ce ne afectează stima de sine, relațiile cu ceilalți, prosperitatea, performanța la locul de muncă, sănătatea și multe alte aspecte ale vieții noastre, și explică de asemenea cum funcționarea subconștientului, comunicarea cu acesta, exercițiile pe care le putem face în acest sens, felul în care putem demonta miturile (credințele false) pe care le avem despre schimbări în general și multe, multe alte lucruri foarte interesante dar mai ales utile în cazul când vrem să începem schimbările și nu știm de unde.
Robert Williams a fost un director de succes din domeniul corporatist, el a avut, în urma unei crize de identitate, curajul de a renunța la slujba sa și la toate avantajele implicite și de a se dedica unei alte meserii, cea de psiholog. Având încă în sânge mentalitatea de corporatist, el a revoluționat domeniul terapiei psihologice, orientând-o către un rezultat concret, palpabil și mai ales imediat al tratamentului aplicat pacienților. Fără ședințe interminabile de discuții și introspective, desfășurate în ani de zile, adesea fără rezultat vizibil, șocant, Rob Williams propune rezolvarea problemelor dvs. psihice fără suferință și muncă intensă de autolămurire, în doar 15 minute! 
Da, ați auzit bine.. și partea cea mai bună este că o puteți face singuri la dvs, acasă! Prieten bun cu Dr. Lipton, el pleacă de la descoperirile acestuia despre puterea percepției și predominanta subconștientului în luarea deciziilor și propune o nouă metodă PSYCH-K , care în esență, te învață cum să îți întrebi subconștientul care e problema care îl macină și să îi obții acordul pentru a face schimbarea dorită de tine! Simplu și ușor în doar 15 minute... 
(https://www.youtube.com/watch?v=IKExwN0ZBUw&spfreload=10 ) Pare ireal, așa am spus și eu, dar urmăriți documentarul si incercati si dvs! (http://mesajpentrunoitoti.blogspot.dk/p/documentare-care-tebuievazute.html ) 
Acesta introduce noțiunea de calibrare a subconștientului, element terapeutic de importanță majoră în obținerea unui success stabil. Calibrarea subconștientului se bazează pe constatarea faptului că un conflict existent între mintea conștientă și subconștient, se manifestă întotdeauna printr-o reacție musculară slabă. Se pare că această constatare este de o deosebită importanță în procesul de identificare a credințelor limitative. Conștientul știe că un anumit stimul e inofensiv, în timp ce subconștientul îl considera periculos. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu