sâmbătă, 2 decembrie 2017

Emoţiile nerezolvate dau naştere unor probleme fizice şi emoţionale

 Codul Emoţiilor este o metodă de autovindecare care produce adeseori rezultate minunate şi care poate conduce la mari beneficii în plan fizic şi emoţional. Este însă o descoperire de dată recentă şi nu a fost studiată încă suficient de mult.
⧫Foarte mulţi oameni au descoperit că dacă se eliberează de emoţiile nerezolvate captive, viaţa lor devine mai sănătoasă şi mai fericită. O singură emoţie nerezolvată captivă este suficientă pentru a da naştere unor probleme fizice şi emoţionale mai mari sau mai mici.
⧫Eliberarea de emoţiile nerezolvate captive te poate ajuta să depăşeşti obstacolele din trecut şi să dai un suflu nou căsniciei tale, relaţiilor tale familiale şi celorlalte relaţii în care eşti implicat.
⧫Emoţiile nerezolvate captive sunt poate cel mai comun tip de dezechilibru de care suferă oamenii. Personal, cred că participantele pot fi implicate direct sau indirect în aproape toate bolile.
Dat fiind că sunt cvasi-universale, creând dezechilibre în câmpul energetic al corpului, şi ţinând cont de faptul că sunt invizibile, emoţiile nerezolvate captive pot genera o varietate incredibil de mare de probleme fizice, rămânând de cele mai multe ori nedescoperite.
Chiar vindecă timpul toate rănile? Nu întotdeauna...
Această carte are la bază observaţiile şi experienţele personale ale doctorului Bradley Nelson.Cea mai veche idee care stă la baza artei vindecării este aceea că boala este cauzată de un dezechilibru la nivelul corpului fizic. Cartea de faţă porneşte de la premisa că emoţiile nere- zolvate captive reprezintă cauza ascunsă, dar semnificativă a multor boli cauzatoare de suferinţă, deopotrivă fizice şi psihice.
Dacă luăm un magnet şi îl ţinem în apropiere de ecranul unui televizor cu tuburi (de tip vechi), imaginea de pe ecran va fi distorsionată vizibil, deoarece câmpul magnetic interferează cu fluxul normal al electronilor de pe ecran. Dacă ţinem prea aproape magnetul sau dacă îl lăsăm acolo o perioadă suficient de lungă de timp, el poate crea o distorsionare permanentă a imaginii şi poate chiar strica definitiv ecranul. Emoţiile nerezolvate captive afectează corpul într-o manieră similară. La urma urmelor, corpul nu este altceva decât energie pură, la fel ca şi emoţiile captive. Diferenţa este că emoţiile captive sunt o energie negativă ce perturbă buna funcţionare a ţesuturilor, la fel cum magnetul distorsionează imaginea de pe ecran. Dacă perturbaţia la nivelul ţesuturilor durează o perioadă suficient de lungă de timp, ele pot fi afectate permanent. Aşa apar durerile şi bolile. Pe de altă parte, eliminarea emoţiei captive generează o uşurare imediată a senzaţiilor de disconfort şi a celorlalte simptome, şi de multe ori chiar inversarea anumitor boli.
Personal, cred că această premisă este foarte utilă pentru a face noi cercetări ce ar putea conduce la concluzii foarte profunde legate de procesul bolii.
Experienţa m-a învăţat că emoţiile nerezolvate captive pot exercita o influenţă copleşitoare asupra ţesuturilor organismului. Ce se întâmplă atunci când aceste ţesuturi sunt perturbate o perioadă mai lungă de timp? Primul simptom care apare este de multe ori durerea sau funcţionarea greşită a ţesutului, care nu poate fi detectată întotdeauna cu uşurinţă. Dacă perturbaţia se prelungeşte indefinit, ţesutul poate intra în faza de metaplazie, adică de schimbare. Cu alte cuvinte, celulele cu funcţii specifice pot reveni la stadiul de celule primitive. Urmează apoi faza malignă sau canceroasă.
Deşi factorii care pot declanşa cancerul sunt extrem de variaţi, personal cred cu toată convingerea că emoţiile nere- zolvate captive reprezintă un factor decisiv al acestui proces, la fel ca în cazul multor alte boli (dacă nu chiar al tuturor bolilor).
Citid aceasta carte veți găsi în paginile ei o metodă simplu de aplicat pe care o puteți practica și singuri acasă.
Cartea pote fi gasita în format pdf pe internet.

1 comentarii:

Fairm spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu