vineri, 12 septembrie 2014

Poza lui Isus materializata de Sai Baba

Sursa foto: 25 decembrie 1987, Crăciunul a fost sărbătorit ca de obicei de Sathya Sai Baba în Prashanti Nilayam, India. Mii de credincioși din toată lumea s-au adunat pentru această intrunire de neuitat între religii și culturi din intreaga lume. Sai Baba a mers pe jos între liniile de credincioși dornici sa le dea binecuvântare, atunci când unul dintre ei a stat cu aparatul de fotografiat și l-a salutat  pe Baba ("Sai Ram" cu afecțiune de obicei) și a întrebat dacă am putea aștepta un pic în timp pentru a facea o poza, Sai Baba a glumit cu el că au existat mai multe fotografii. Dar devotat am persistat și în cele din urmă a fost de acord, dar ciudat după ce a facut fotografie, Sai Baba ia spus să meargă și să descopere ce a fotografiat. Atunci când a developat filmul, spre surprinderea tuturor sa dovedit a fi o imagine a lui Isus și nu a lui Sai Baba. În mod evident, el a vrut să sublinieze că toate avatarurile lui Dumnezeu provin din aceeași esență și în acest fel sunt Una cum spune Sai Baba despre acest fenomen misterios: "Nimeni nu poate înțelege misterul meu. Cel mai bun lucru de făcut este increderea in mine".

Sursa foto: .. Această imagine a fost creata de Sai Baba într-un interviu cu un cuplu englez  soțul a fost un adept al lui Baba, în timp ce soția a fost o devotata creștina in credință, divinitatea lui Sai Baba a fost cauza problemei și conflictul dintre soti. Pe durata interviului, nu au facut poze cu camera, dar o dată ajunsi acasă, banda a relevat în camera obscură, fără a utiliza nici un echipament sofisticat, și ceea ce au descoperit a fost o imagine similară cu Isus. La următoarea călătorie în India, Sai Baba i-a întrebat dacă s-au bucurat de fotografie. si a spus că fotografia a fost a lui Isus la vârsta de 28/29 ani, în timp ce se întoarce din anii pe care "i- a pierdut în India."
Sursa foto: În 1985, un australian, a făcut prima sa vizită la ashramul din Satya Sai Baba în Puttaparthi, India. El a fost unul dintre miile de oameni care vin în fiecare zi pentru a fi în prezența lui Sai Baba, ale cărui superbe miracole de avatar sunt spontane și in vazul tuturor. Este cunoscut pentru ca manifesta obiecte de nicaieri, cum ar fi inele și mai ales cenusa pe vare le dadea fanilor care le transportau in mici sacose. In cel mai mare eveniment al zilei din ashram Sai Baba Darshan, când Sai Baba umblă printre cei adunați și le dă binecuvântarea sa. În timp ce primește Darshan, australianul la binecuvântarea de Sai Baba avea un crucifix și o foaie fotografică (lucioasă), pagina cu imaginea imprimata alb-negru a Giulgiului din Torino. Sai Baba a binecuvântat crucifixul, dar a luat hârtia de imprimata cu imaginea lui Isus în mâna lui. El si-a trecut mâna peste hârtie si a aparut o fotografie color a lui Isus. O analiză ulterioară a arătat că imaginea este exact aliniata cu cea din mantaua din Torino. In 1988 Ruth Hanna și Robert Ferre de la "One Heart", au vizitat Centrul de la Ramallah din Glastonbury, Anglia, unde au văzut agățata o fotografie pe perete în sala de meditație. Investigarea originii ei, li sa dat o copie a fotografiei din 1987, ei au aducerea fotografiea în Statele Unite, au distribuito ea fiind inclusiv utilizata pe coperta unei cărții de Paul Ferrini.
OM SAI RAM

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu