sâmbătă, 5 octombrie 2013

Ce este karma


Karma este suma lectiilor inca neinvatate de se suflet pe lungul drum al sinelui pentru desavarsire, prin urmare nu este nici pe departe o pedeapsa in sens pamantesc.
Prin karma se intelege o retea spirituala de cauze si efecte si de destine programate pe care supraeul, actionand conform rigorilor legilor divine, le-a desavarsit din greselile si omisiunile vietilor anterioare, realizand un program de parcurs pentru viata prezenta.
In acest fel, fiecare isi determina propria viata. Nu Dumnezeu o determina, el doar stabileste legile divine dupa care suntem ghidati. Daca el ar da unuia un destin greu, iar alcuiva un destin usor atunci el ar crea diferente si n-ar mai exista dreptate divina. Omului i s-au luat amintirile despre vietile trecute, despre karma sa intrucat astfel el ar infaptui binele si dreptatea din calcul.
Legea prin care fiecare om trebuie sa-si prelucreze karma poate fi stearsa prin regula iertarii daca omul inceteaza prin vointa sa proprie sa fie un produs al anturajului sau, cand el se decide sa se nasca din nou.

Cea mai simpla metoda de curatare a karmei este prin iubire si iertare. A cere iertare la nivel spiritual sufletelor pe care le-ai afectat, sa te ierti tu pe tine si sa te accepti pe tine si experientele trecute exact asa cum sunt – este o cale mult mai usoara de a invata lectia karmica.


Stiintele secrete de Peter Andreas/Rose Loyd Davies

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu