sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Medium medical - Secretele din spatele bolilor

Secretele din spatele bolilor cronice si misterioase si cum te poti vindeca in sfarsit
O intelepciune vindecatoare ce depaseste cu zeci de ani cunoasterea epocii noastre
Anthony William are 28 de ani si s-a nascut in New York, a ajutat zeci de mii de oameni sa se vindece de boli diagnosticate gresit sau tratate ineficient, ori pe care medicii nu au stiut cum sa le abordeze. Cum reuseste acest lucru? Ascultand o voce divina care ii vorbeste efectiv la ureche, spunandu-i ce se ascunde dincolo de durerea sau de boala oamenilor si ce trebuie sa faca acestia pentru a-si restabili starea de sanatate optima.
Medium medical nu este o lucrare medicala obisnuita. Nu este o scriere de spiritualitate sau de paranormal. Nici un compendiu medical. Nici o autobiografie. Este o carte cu totul iesita din comun, a carei informatie inseamna o revolutie atat pentru lumea medicala cat si pentru oamenii obisnuiti. Socheaza la modul pozitiv din mai multe puncte de vedere.
Desi pare putin SF, modul simplu si clar in care explica cum se petrece totul este destul de simplu si convingator. La urma-urmei, trebuie sa admitem ca printre noi, pe aceasta Planeta, exista oameni cu anumite daruri speciale, divine. Metodele sale dau intotdeauna rezultate spectaculoase, inclusiv in cazul celor care au petrecut foarte multi ani si care au cheltuit foarte multi bani pe toate tipurile de tratamente inainte de a apela la el. Este un terapeut cu multa experienta profesionala si devotat profesiei sale. Acum, in aceasta carte revolutionara, Anthony William ne prezinta tot ce a invatat de-a lungul celor peste 25 de ani in care i-a ajutat pe oameni sa isi recupereze sanatatea. Cartea este extrem de bogata in informatii legate de vindecare, din care multe nu sunt cunoscute la ora actuala pe pamant si nu vor fi descoperite de stiinta oficiala decenii de acum inainte. Este o carte unica din mai multe puncte de vedere, precum: anatomia bolilor, sfaturi nutritioniste, tehnici de meditatie si spiritualitate, etc. Un adevarat compediu holistic care analizeaza, cu totul inedit, pe capitole si subcapitole distincte: bolile cronice si misterioase, metode de vindecare alternative, necesitatea si gasirea credintei pentru suflet, diete necesare si obligatorii etc. Citind aceasta carte iesita din comun, vei descoperi:
–  cauzele bolilor si conditiilor pe care comunitatile medicale le inteleg gresit sau nu le inteleg deloc.
– solutii suta la suta naturale pentru zeci de boli, printre care: boala Lyme, fibromialgia, oboseala glandelor suprarenale, sindromul oboselii cronice, dezechilibrele hormonale, tiroidita lui Hashimoto, scleroza multipla, depresia, diferite conditii neurologice, inflamatii cronice, boli autoimune, dezechilibre ale glicemiei, colita, si multe altele.
–  solutii pentru regenerarea sufletului si spiritului dupa ce o boala te-a zdruncinat complet in plan emotional.
Este scrisa intr-un limbaj simplu, pe intelesul omului obisnuit, pe un ton cald, prietenos, afectiv. Se simte din cuvintele scrise cum razbate caldura sufleteasca a terapeutului Anthony William, dorinta sa de a ajuta si mai ales, siguranta metodelor sale de vindecare.
Indiferent daca ti s-a pus un diagnostic pe care nu il intelegi sau daca suferi de simptome pentru care nu exista un diagnostic, daca cineva drag este bolnav sau esti medic / terapeut si doresti sa le oferi pacientilor tai un tratament mai bun, cartea Medium medical ti ofera raspunsurile pe care le cauti.
Autorul este un bun psiholog si un fin observator al oamenilor sai. Cazurile clinice relatate ne ofera paleta unor largi categorii de pacienti care, aflati in situatii-limita de viata, din cauza bolilor cronice si misterioase cu care se confrunta, sunt abordati cu intelegere, empatie si, mai ales, cu metode reale de vindecare de terapeutul profesionist Anthony William. O sinergie sufleteasca si profesionala deosebita se creeaza intre pacienti si terapeut.
Aceasta carte este un manual perfect pentru toti cei care isi doresc sa afle secretele unei vieti mai lungi, traite intr-o stare de sanatate perfecta.
O carte convingatoare, plina de semnificatii adanci, care te obliga sa o citesti si sa o recitesti de cateva ori pentru a o intelege cu adevarat,  la nivelul profund al abordarii psiho-somatice in care este scrisa.
Pe scurt, o carte-document, cu adevarat exceptionala!
De asemenea, terapeutul profesionist Anthony William este si autorul a doua bestselleruri New York Times:
  1. “Medium Medical: Vindecarea glandei tiroide”
Afectiunile tiroidei, una dintre cele mai importante glande ale organismului uman, sunt printre subiectele “la zi” ale omului modern in privinta sanatatii.
Indiferent de varsta – copii, adulti sau batrani – si de sex (desi femeile sunt mai vizate decat barbatii) –, tiroida influenteaza foarte multe procese metabolice din organism.
Dereglarile tiroidiene sunt diverse si, de cele mai multe ori, au simptome ascunse si greu de descifrat.
Afectiunile tiroidei, spre exemplu, afecteaza 1 femeie din 8 in Romania.
Multe dintre ele nu stiu ca au aceste probleme si, deseori isi ignora simptomele sau considera ca sunt simptome ale altor afectiuni.
Adevarul din spatele epidemiei actuale de boli ale tiroidei il aflati doar din aceasta carte revolutionara. 
2. „Medium Medical – Alimente care iti pot schimba viata in bine”
Este bine sa te astepti din start la o intelegere complet noua, afland de pilda de ce portocalele ofera mult mai multe beneficii decat vitamina C, precum si la un set de instrumente care te pot vindeca de boli, astfel incat tu si cei dragi sa fiti in siguranta si sa va simtiti bine.
Care sunt simptomele si afectiunile ce pot fi alinate astfel?
Alergii alimentare, Anxietate, Boala Lyme, Boli autoimune, Bolile tiroidei, Cancer, Crestere in greutate, Diabet, Infertilitate, Inflamatii, Insomnie, Migrene, Oboseala, Probleme digestive, Tulburari de memorie.
Aceasta carte ne propune o abordare medicala cu totul surprinzatoare si care include 3 planuri simultan:
  • Ne explica proprietatile fiecarei plante, simptomele si afectiunile pe care le poate alina sau vindeca, precum si beneficiile emotionale si spirituale pe care le confera.
  • Ne detaliaza alimentele specifice pe boli si afectiuni.
  • Ne prezinta o serie de retete delicioase care te pot ajuta sa te bucuri la maxim de beneficiile acestora, de la cartofii dulci umpluti cu varza inabusita si pana la inghetata de miere cu cocos. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu