miercuri, 27 ianuarie 2016

Meditatie pentru implinire dorinte

  Dar mai întâi sa vorbim despre mantra. Aceasta este asociata cu zeita Lakshmi, zeita fericirii și prosperitatii. Lakshmi este considerata a fi soția lui Vishnu și este asociata cu floarea de lotus sacru în multe religii. Lakshmi are si alte nume, cum ar fi: Kamala și Padma.                                    
Om Namo Narayana e mantra care contribuie la punerea în aplicare a tuturor planurilor și proiectelor. Dar cel mai mare efect al mantrei împlinirii dorinței dobânditi în cazul în care practica se imbina cu meditația. Stai confortabil, astfel încât nimeni nu va perturba sau distrage atenția. Imaginați-vă că sunteți în picioare pe malul unui lac frumos. Apa este curata, liniștita, calma, clara, aveti o minte clara în timpul meditației. La locul unde stai langa apa, sunt cele mai frumoase flori, poate fi un lotus, crin sau o altă floare. Ajungi la centru, și stai pe apă si pe lotus. Fi fericita fiind în această floare. Experimenteaza toata frumusetea care te inconjoara. Nu exista probleme, griji si ganduri dureroase.Tu plutesti acum în floare și brusc observa o sursa de lumina alba, care este ca un lotus. Nu știi ce este acest loc, dar intuitiv simti că există alaturi de tine custozi și protectori. Te duci la floarea de lumina și întinde mâinile pentru a atinge sursa de lumină, în mâinile tale acum apare o ghirlandă de flori frumoase. Gandestete la dorinta ta și la implinirea ai. Apoi, din inima mulțumeste de 3 ori Universului, Dumnezeu, care iti aduc in suflet certitudinea că dorința ta se va implini cu siguranță. Cu ochii deschiși, zâmbesti și așteptați implinirea dorinței crezand cu adevarat in implinirea ei. 
Aceasta este - o tehnică foarte eficientă de implinirea a unei dorințe, dar cel mai important lucru e încrederea în putere ta si cu ajutorul Divinitatii ea se va implini!

1 comentarii:

Fairm spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu